Kopie van IMG_3626

nieuws

Herfstvakantie, studiedagen

27 september, 2018

Op donderdag 18 oktober zijn de leerlingen om 12.00 uur vrij i.v.m. een studiemiddag. Op vrijdag 19 oktober heeft het team een studiedag van de stichting STAIJ, en zijn de leerlingen vrij. Van 20 tot en met 29 oktober hebben we herfstvakantie. Op maandag 29 oktober heeft het hele MKC een studiedag, met uitzondering van de BSO, en zijn de leerlingen vrij.

10 oktober: informatieochtend belangstellende ouders

27 september, 2018

Op 10 oktober organiseren we een informatiebijeenkomst van 9.00 tot 10.00 uur voor belangstellende ouders. Als u wilt komen, kunt u zich hiervoor aanmelden d.m.v. een mailtje naar cordularooijendijk@mkcdeamstel.nl.

1 oktober studiemiddag

5 september, 2018

Op 1 oktober heeft het schoolteam een studiemiddag en zijn de leerlingen vanaf 12.00 uur vrij. De opvang van ons MKC is geopend.

25 september Informatieavond in de klassen 18.00-19.00 uur

5 september, 2018

Op 25 september organiseren we een informatieuur in de klassen over het reilen en zeilen in de groep, van 18.00 tot 19.00 uur

19 september Informatieochtend

5 september, 2018

Op 19 september organiseren we een informatiebijeenkomst van 9.00 tot 10.00 uur voor belangstellende ouders. Als u wilt komen, kunt u zich hiervoor aanmelden d.m.v. een mailtje naar cordularooijendijk@mkcdeamstel.nl.

20 juli studiedag, 21 juli zomervakantie

22 juni, 2018

Op 20 juli heeft de school een studiedag en zijn de leerlingen vrij. Op 21 juli begint de zomervakantie, deze duurt tot en met 2 september.

Tentoonstelling diversiteit

22 juni, 2018

Op 11 en 12 juli organiseren we op de tweede verdieping van onze school een expositie over diversiteit met de kunstwerken die door de kinderen zijn gemaakt. Ouders zijn na het wegbrengen van hun kinderen in de ochtend van harte welkom om een kijkje te nemen.

26 juni Informatieochtend belangstellende ouders

22 juni, 2018

Op 26 juni organiseren we een informatiebijeenkomst van 9.00 tot 10.00 uur voor belangstellende ouders. Als u wilt komen, kunt u zich hiervoor aanmelden d.m.v. een mailtje naar cordularooijendijk@mkcdeamstel.nl.

Jubileumfeest

16 maart, 2018

 

Hoera, de school bestaat 5 jaar!

5jaar

Dit willen we graag met jullie vieren op vrijdag 6 april 2018.
De kinderen hebben die dag een feestelijke circusactiviteit en vanaf 14.15 mogen de ouders, oud-leerlingen en oud-leerkrachten aansluiten voor het jubileumfeest met borrel en muziek.
Graag nodigen we alle leerlingen uit om tijdens het jubileum mee te doen aan de taartenwedstrijd ‘Heel de Amstel bakt’.
Een professionele jury zal dan alle taarten op uiterlijk en smaak beoordelen en de winnaar ontvangt, naast eeuwige roem, een hele mooie prijs!

 

Circus
Voor de kinderen is er die dag een circus. Zij gaan verschillende activiteiten doen zoals; bal lopen, goochelen, schminken, op een eenwieler rijden, enz. De kinderen laten aan elkaar zien wat ze hebben geleerd. Houd klasbord in de gaten die dag als je mee wil genieten! Voor deze dag hebben we drie ouders per klas nodig. Je kunt je opgeven bij de leerkracht van je kind.
Voor de goocheltruc hebben alle kinderen een schoenendoos nodig. Hebben jullie thuis schoenendozen; lever ze in onder de trap.

 

Feest
Jullie zijn van harte welkom vanaf 14.15. We willen jullie vragen om eerst je kind op te halen en dan naar het feest op het plein te komen. Daar is een borrel, muziek en de taartenwedstrijd.

 

Taartenwedstrijd
Graag nodigen we alle leerlingen uit om tijdens het jubileum mee te doen aan de taartenwedstrijd ‘Heel de Amstel bakt’.
Een professionele jury zal dan alle taarten op uiterlijk en smaak beoordelen en de winnaar ontvangt, naast eeuwige roem, een hele mooie prijs!
Wat te doen:
– Geef je voor maandag 2 april op via het e-mailadres ouderraad@mkcdeamstel.nl met daarin je naam en in welke klas je zit.
– Bak een zoete of hartige taart met daarin/op het thema 5 verwerkt.
– Laat je ouders ’s middags de taart meenemen op de dag van het feest.
Nadat de prijs is uitgereikt kan iedereen voor een klein bedrag een stuk van de overheerlijke taarten kopen. Van de opbrengst wil de school graag iets nieuws kopen voor op het schoolplein.

DeAmstelbakt

 

xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan

OP=OP teken de petitie tegen het lerarentekort!

7 maart, 2018

U tekent toch ook de petitie tegen het lerarentekort? https://petities.nl/petitions/op-op-in-actie-tegen-het-lerarentekort-in-amsterdam?locale=nl

BBO brief OUDERS EN VERZORGERS 7 mrt. actieweek OP=OP

Handout informatie lerarentekort, BBO-actie OP=OP

Poster BBO-actie OP=OP (1)

 

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/161fc4e5dbcbc372?projector=1