Kopie van IMG_3626

nieuws

20 juli studiedag, 21 juli zomervakantie

22 juni, 2018

Op 20 juli heeft de school een studiedag en zijn de leerlingen vrij. Op 21 juli begint de zomervakantie, deze duurt tot en met 2 september.

Tentoonstelling diversiteit

22 juni, 2018

Op 11 en 12 juli organiseren we op de tweede verdieping van onze school een expositie over diversiteit met de kunstwerken die door de kinderen zijn gemaakt. Ouders zijn na het wegbrengen van hun kinderen in de ochtend van harte welkom om een kijkje te nemen.

26 juni Informatieochtend belangstellende ouders

22 juni, 2018

Op 26 juni organiseren we een informatiebijeenkomst van 9.00 tot 10.00 uur voor belangstellende ouders. Als u wilt komen, kunt u zich hiervoor aanmelden d.m.v. een mailtje naar cordularooijendijk@mkcdeamstel.nl.

Jubileumfeest

16 maart, 2018

 

Hoera, de school bestaat 5 jaar!

5jaar

Dit willen we graag met jullie vieren op vrijdag 6 april 2018.
De kinderen hebben die dag een feestelijke circusactiviteit en vanaf 14.15 mogen de ouders, oud-leerlingen en oud-leerkrachten aansluiten voor het jubileumfeest met borrel en muziek.
Graag nodigen we alle leerlingen uit om tijdens het jubileum mee te doen aan de taartenwedstrijd ‘Heel de Amstel bakt’.
Een professionele jury zal dan alle taarten op uiterlijk en smaak beoordelen en de winnaar ontvangt, naast eeuwige roem, een hele mooie prijs!

 

Circus
Voor de kinderen is er die dag een circus. Zij gaan verschillende activiteiten doen zoals; bal lopen, goochelen, schminken, op een eenwieler rijden, enz. De kinderen laten aan elkaar zien wat ze hebben geleerd. Houd klasbord in de gaten die dag als je mee wil genieten! Voor deze dag hebben we drie ouders per klas nodig. Je kunt je opgeven bij de leerkracht van je kind.
Voor de goocheltruc hebben alle kinderen een schoenendoos nodig. Hebben jullie thuis schoenendozen; lever ze in onder de trap.

 

Feest
Jullie zijn van harte welkom vanaf 14.15. We willen jullie vragen om eerst je kind op te halen en dan naar het feest op het plein te komen. Daar is een borrel, muziek en de taartenwedstrijd.

 

Taartenwedstrijd
Graag nodigen we alle leerlingen uit om tijdens het jubileum mee te doen aan de taartenwedstrijd ‘Heel de Amstel bakt’.
Een professionele jury zal dan alle taarten op uiterlijk en smaak beoordelen en de winnaar ontvangt, naast eeuwige roem, een hele mooie prijs!
Wat te doen:
– Geef je voor maandag 2 april op via het e-mailadres ouderraad@mkcdeamstel.nl met daarin je naam en in welke klas je zit.
– Bak een zoete of hartige taart met daarin/op het thema 5 verwerkt.
– Laat je ouders ’s middags de taart meenemen op de dag van het feest.
Nadat de prijs is uitgereikt kan iedereen voor een klein bedrag een stuk van de overheerlijke taarten kopen. Van de opbrengst wil de school graag iets nieuws kopen voor op het schoolplein.

DeAmstelbakt

 

xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan  xander XAM mouthaan

OP=OP teken de petitie tegen het lerarentekort!

7 maart, 2018

U tekent toch ook de petitie tegen het lerarentekort? https://petities.nl/petitions/op-op-in-actie-tegen-het-lerarentekort-in-amsterdam?locale=nl

BBO brief OUDERS EN VERZORGERS 7 mrt. actieweek OP=OP

Handout informatie lerarentekort, BBO-actie OP=OP

Poster BBO-actie OP=OP (1)

 

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/161fc4e5dbcbc372?projector=1

11 april 2018 informatieochtend

6 maart, 2018

Op 11 april maart organiseren we een informatiebijeenkomst van 9.00 tot 10.00 uur voor belangstellende ouders. Als u wilt komen, kunt u zich hiervoor aanmelden d.m.v. een mailtje naar cordularooijendijk@mkcdeamstel.nl.

Annulering: informatieochtend 6 maart

4 maart, 2018

De informatieochtend van 6 maart is helaas geannuleerd. Door de griepgolf zijn er geen invallers meer beschikbaar in onze invalpool, en staat de directeur zelf voor de klas, waardoor er geen informatieochtend kan plaatsvinden. De eerstvolgende informatieochtend is op donderdag 15 maart tijdens de Scholentour, van 9.00 tot 9.30 uur.

Staking 14 maart: school gesloten

16 februari, 2018

Wegens de staking van leerkrachten op 14 maart, zal onze school op deze dag gesloten zijn. Alle ouders van onze school hebben een brief gehad van onze bestuurder met daarin meer informatie over deze staking.

Informatiebijeenkomsten 6 en 15 maart

16 februari, 2018

Op 6 maart organiseren we een informatiebijeenkomst van 9.00 tot 10.00 uur voor belangstellende ouders. Op 15 maart doet onze school mee aan de Scholentour, en kunt u van 9.00 tot 9.30 of van 10.45 tot 10.15 uur onze school bezoeken voor een rondleiding. Als u wilt komen, kunt u zich hiervoor aanmelden d.m.v. een mailtje naar cordularooijendijk@mkcdeamstel.nl.

Paasvakantie

16 februari, 2018

Van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april hebben de leerlingen Paasvakantie en is de school gesloten.